Vloeronderhoud

Uw dag beginnen in een schoon gebouw en op een schone werkplek is de kracht van Clean Force B.V.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening ?

Uw vloeren komen dagelijks in aanraking met vervuiling en slijtage. Wij begrijpen als geen ander dat vloerenonderhoud belangrijk is. Cleanforce Office Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen, onderhouden en beschermen van diverse soorten vloeren op een professionele en milieuvriendelijke manier en wij helpen u graag voor een langere levensduur van uw vloer.

 

Bij verschillende vloeren zijn tal van diverse onderhouds- en reinigingsmethodieken.
Linoleum
Het is voor uw linoleum belangrijk om deze goed te onderhouden, zo blijft uw vloer mooi en gaat deze langer mee.

 

Het onderhoud van een linoleum vloer kan bestaan uit het strippen (verwijderen oude waslaag) en uit het machinaal reinigen van de vloer met een neutraal schoonmaakmiddel. Nadat de linoleum vloer is gereinigd, brengen wij twee of drie lagen was aan op de vloer.

 

Ook kunnen wij uw vloer voorzien van een nieuwe bescherm- of antislip laag of kunnen we langs komen voor periodiek onderhoud middels de spraymethode. Dat is een methode voor vloerreiniging, om de vloer een nieuwe dunne beschermlaag te geven.
Stenen vloeren
Stenen vloeren zijn sterk maar iedere vloer is met regelmaat toe aan een grondige onderhoudsbeurt. In de loop van de tijd hoopt het vuil zich op, evenals restanten van schoonmaakmiddelen.

 

Door het inzetten van de juiste reinigingsmethode, machines en reinigingsmiddelen herstellen wij de basiseigenschappen (glans, kleur, gladheid of stroefheid) van uw stenen vloer.

 

Cleanforce Office Cleaning maakt gebruik van diverse reinigingsmethode u kunt hierbij denken aan impregneren, slijpen, polijsten, kristalliseren en/of sealen.

 

Graag geven wij u advies over de juiste behandelmethode.
Tapijt reiniging
Uw tapijt met regelmaat laten reinigen zorgt ervoor dat uw ruimte frisser ruikt en schoner oogt en zorgt ervoor dat een allergie voor huisstofmijt verminderd.
Ook is het reinigen belangrijk van de kwaliteit van uw tapijt.

 

Zichtbare en onzichtbare vezels houden zich schuil in tapijt. Wanneer u een tapijt niet reinigt kunnen er bijvoorbeeld zandkorreltjes in blijven zitten, waardoor u platgelopen stukken gaat zien en de kwaliteit van uw tapijt achteruit gaat.

 

Graag zien wij u van dienst met onze tapijtreiniging en geven wij uw vloer zijn representatieve uitstraling weer terug.
Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende offerte, of heeft u nog vragen dan kunt u gerust contact met ons opnemen.