Dienstverlening

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening ?

Wij plannen graag een afspraak met u. Wij maken met u een afspraak in uw pand. Tijdens dit bezoek kunt u al uw wensen uitvoerig bespreken, zoals de gewenste schoonmaakwerkzaamheden en het tijdstip waarop deze werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Vervolgens stelt Cleanforce u een schoonmaakplan voor met een bijbehorende offerte. Deze heeft u binnen 2 dagen in uw bezit.
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Schoonmaakonderhoud, Glasbewassing, Gevelonderhoud, Vloeronderhoud, Levering sanitaire voorzieningen, Levering van cateringmedewerkers, huismeesters
Wilt u contact met Cleanforce?
Vraag een offerte aan via ons offerteformulier.

Schoonmaakonderhoud

Wij zijn u graag van dienst met de schoonmaak van uw kantoor, trappenhuis, Verenging van eigenaren, fabriek , school, winkel enz.
Ook bouwopleveringen behoren tot ons takenpakket.

Glasbewassing

Cleanforce heeft jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing, en zet dan ook altijd zijn VCA gediplomeerde glazenwassers in voor al uw glas- en gevelreiniging.

Gevelreiniging

Uw gevel komt dagelijks in aanraking met vervuiling en slijtage. Cleanforce begrijpt als geen ander dat gevelonderhoud belangrijk is. Cleanforce is gespecialiseerd in het onderhoud en de reiniging van diverse soorten gevels.

Vloeronderhoud

Uw vloeren komen dagelijks in aanraking met vervuiling en slijtage. Cleanforce begrijpt als geen ander dat vloerenonderhoud belangrijk is. Cleanforce is gespecialiseerd in het onderhoud en de reiniging van diverse soorten vloeren.

Overige diensten

Naast schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelonderhoud en vloeronderhoud kan Cleanforce Office Cleaning nog veel mee voor u betekenen. Graag ontzorgen wij u in diverse facilitaire diensten.